Sandwichpanelen: een nieuw dak, optimale isolering en een perfecte afwerking in één

Sandwichpanelen zijn de standaard geworden in de industriële dakbedekking. De kern tussen de metalen bovenplaat en de onderplaat wordt opgevuld met een isolatiemateriaal. Doorgaans is dat PUR of PIR isolatieschuim, waarbij PIR betere brandwerende eigenschappen heeft. Voor een optimale brandweerstand wordt rotswol gebruikt. De kerndikte van de dakpanelen bepaalt de isolatiewaarde.

Het uitzicht van de dakpanelen is volledig aanpasbaar

Het aanbod aan sandwichplaten is bijzonder divers, zowel wat de coating, de kleur als de structuur van de boven- en de onderplaat betreft. Op die manier kunnen de panelen deel uitmaken van het architecturaal geheel van uw gebouw.

We werken met deze merken:

“We vernieuwden ons asbestcementgolfplaten dak van 1300 m² met geisoleerde dakplaten van Joris Ide. Geldhof-Vermeersch klaarde de klus in amper in 5 werkdagen zonder enige waterinsijpeling en met behoud van de magazijnfunctie tijdens de werken. Dat was onverhoopt!”

Luc Rombaut

Sanering van de bestaande dakbedekking

In geval van renovatie van een bestaand gebouw, verwijderen we de bestaande dakbedekking. Omdat al onze dakdekkers gecertificeerde asbestverwijderaars zijn, hoeft u geen derde aannemer te engageren om oude daken met asbestcementplaten te saneren. 

Op zoek naar een dak- of gevelbedekking die er mooi uitziet en perfect isoleert?

Neem nu contact op of vraag een offerte aan