Dakwerken en gevelbekleding van particuliere woningen

Naast onze dakdekkers die gespecialiseerd zijn in industriële dak- en gevelwerken, hebben we gespecialiseerd team dat zich vooral thuis voelt op daken van particuliere woningen. Die vragen een totaal andere aanpak, met andere technieken, andere materialen en andere machines.

“Voor het vernieuwen van ons plat dak werden we bijgestaan met advies in de keuze van dakpannen en goten. Het plaatsen van het dak, veluxramen, goten en isolatie verliep vrij vlot en onder streng toezicht van bovenaf. Ook als particulier word je met respect behandeld en doet men er alles aan om een mooi en correct afgewerkt eindresultaat te leveren. ”

Bert en Tille Lefebvre-Boutens

We zijn 10 jaar aansprakelijk voor het uitgevoerde werk

Neem nu contact op

Dakpannen, dakpanelen, zinkwerken bekleding van dakoversteken, gevelbekledingen

Hellende daken van particulieren werken we af met traditionele pannen of leien. We staan ook in voor de dakisolatie en helpen je bij de administratie zodat je kan genieten van de isolatiepremies.

We nemen ook het zinkwerk van hanggoten of bakgoten voor onze rekening. De bekleding van dakoversteken doen we vaak met hout (ceder of padouk), met PVC of met vezelcement- of volkernpanelen.

Woningen vertonen steeds vaker raakvlakken met industriële gebouwen. Naar het voorbeeld van de industriële bouwstijlen, voorzien architecten steeds vaker isolerende dakpanelen en gevelbekleding. Onze ervaring met het plaatsen van industriële dakpanelen en gevelpanelen, zoals geïsoleerde voorzetwanden en vlakke (vezelcement)panelen, komt hierbij goed van pas.

Dak en zolderisolatie van particuliere woningen

Ook particuliere bouwheren kunnen bij een optimale isolatie van hun woning genieten van premies. Bij de isolatie van uw hellende of platte daken, houden we daar uiteraard rekening mee. We bezorgen u achteraf alle nodige attesten en tonen u de weg om uw rechten te laten gelden.

Afwerking van platte daken met EPDM, roofing of PVC

Tenslotte hebben we ook specialisten in huis die platte daken afwerken met roofing, EPDM of PVC.

Onze particuliere ploegen zijn bovendien vertrouwd met het isoleren- en verdichten van een keukenuitbouw of het afwerken van volledige daken met lichte helling.

Als aannemer zijn we 10 jaar aansprakelijk voor het uitgevoerde werk.

We zijn 10 jaar aansprakelijk voor het uitgevoerde werk

Neem nu contact op